top of page

Sporten

met korting

LOGO ATHLIC black groot 23 aug.png

Sportspecifieke training

en begeleiding

Sportconsulting biedt het sporten aan tegen een gereduceerde prijs!

Normale prijs is € 55,00, de gereduceerde prijs is € 45,00. Door de samenwerking tussen Sportconsulting en Bedrijfsfitness Nederland kun je als werknemer daar bovenop nog een extra korting krijgen van 40%.

Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan kom jij als werknemer in aanmerking voor de extra korting van 40%. Dat betekent dat je geen € 45,00 betaalt maar € 27,50.

 

Als toekomstige sporter bij Athlic maak je dus gebruik van Bedrijfsfitness Nederland. Dat betekent dat jij je dus ook aanmeldt via Bedrijfsfitness Nederland. 

Heb je vragen en wil je meer informatie

neem dan contact met ons op.

thumbnail.png

Check of jouw werkgever is aangesloten

bij Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Nederland stimuleert medewerkers om te sporten. Wij geloven in een gezonde zaak: sportende medewerkers zijn fitter, productiever en minder vaak ziek. 

We helpen werkgevers met het aanbieden van een bedrijfsfitnessregeling voor het personeel. Dankzij de bedrijfsfitnessregeling is een sportabonnement al snel de helft goedkoper. Het voordeel op een abonnement ontstaat door belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage, of een combinatie van beide.

Ben je benieuwd of je via Bedrijfsfitness Nederland met korting bij Sportconsulting kunt sporten en wat je voordeel dan is? Check hiervoor www.sportenmetkorting.nl.

RUN 10 DUO site klein .png
bottom of page