top of page

Optimale

begeleiding

LOGO ATHLIC black groot 23 aug.png

Sportspecifieke training
en begeleiding

In maart willen wij beginnen met  met onze buitentrainingen. Trainingen worden gegeven in wielrennen en hardlopen. Hierbij sluiten wij aan op grote groepen lopers en fietsers die, vaak op eigen gelegenheid, vele kilometers afleggen. In de visie van Sportconsulting verdienen deze sporters een optimale begeleiding. 

Athlic en het

onderscheidendvermogen

Athlic wil met haar professionele trainers sportieve-, gemotiveerde- en fanatieke sporters optimale begeleiding bieden in buitentrainingen.

Onze trainers hebben een grote ervaring bij sportbonden, sportverenigingen en teams. Met hun ervaring en kennis stimuleren zij Athlic sporters in hun sportontwikkeling. Op ieder gewenst niveau. 

Beginnende sporter

Ben jij een beginnend sporter en wil jij meer weten over, of advies over welke sport of beweegvorm het beste bij jou past dan helpen wij jou graag. Wij zorgen voor een basis programma waarin jij je kunt ontwikkelen en waarbij de vorderingen periodiek worden vastgelegd en besproken. 

Ervaren sporter

De meer ervaren sporters begeleiden wij in hun ontwikkeling naar het behalen van meer concrete doelstellingen. Die kunnen natuurlijk altijd bijgesteld worden. Belangrijk is dat training, advies en begeleiding afgestemd worden op de te bereiken doelen en de beschikbare tijd. 

Fanatieke sporter

De fanatieke sporters hebben vaak een lange ervaring in een of meerdere sporten. Voor velen geldt dat die ervaring bestaat uit eigen trajecten zonder dat er sprake is van een gestructureerd plan. Met de kennis en de ervaring van onze trainers kunnen wij de doelen van de sporters scherp stellen en afgewogen trainingen verzorgen. Bij al onze trainingen worden dagelijkse inspanningen en beschikbare tijd met elkaar in verband gebracht. Op basis daarvan wordt het trainingschema vastgesteld. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je

je aanmelden, ga dan naar de pagina bedrijfsfitness.

bottom of page