Omgaan 

met energie

LOGO ATHLIC black groot 23 aug.png
Aanmelden

Sportspecifieke training
en begeleiding

Sportconsulting kent verschillende looptrainingen. Naast duurlopen, intervaltrainingen maken de lopers ook kennis met oefeningen voor een betere motoriek en betere conditie, betere looptechniek en een optimale core stability. Dit draagt ertoe bij dat sporters gemakkelijker en effectiever met hun energie om kunnen gaan om uiteindelijk te komen tot een beter sportprestatie.

Sportconsulting en haar trainers hebben jarenlange ervaring in training en begeleiding. Samen met de sporter zorgen wij voor de verbetering van vaardigheden als voorbereiding op wedstrijden en events. Wij verzorgen de functionele looptrainingen bij o.a.; voetbalclubs, hockeyclubs, tennisverenigingen en andere sportteams. Bij deze sporten maken wij de sporter, en daarmee het team sterker. Een verbeterde motoriek, startsnelheid, wendbaarheid en conditie zijn allemaal belangrijk voor de juiste resultaten op het veld.

Onze looptrainers

Onze looptrainers zijn actief sportbeoefenaar in diverse disciplines. Zij zijn zich specifiek gaan richten op het verzorgen van trainingen en begeleiden en opleiden van trainers.

Als personaltrainer van topsporters en talenten verzorgen wij o.m. ondersteuning aan diverse lopers en sporters in diverse loopsporten.

Ben jij enthousiast geworden en wil je

je aanmelden, ga dan naar de pagina bedrijfsfitness.

RUN 2 DUO .png